Top

Aloë Vera drank sivera (brandnetel extract)

Nieuw
 • Aloë Vera drank sivera (brandnetel extract)
33,50
per fles van 1000 ml
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

 

  Institut Fresenius
Zo bespaart u

Waarom Aloë Vera gebruiken?

 • Versterkt het afweersysteem van je lichaam
   
 • Rijk aan mineralen: fosfor, magnesium, calcium, ijzer, zink, koper, chroom, natrium, kalium...
   
 • Rijk aan vitamines: A, E en de antioxidanten C, evenals vitamines van de B-groep die een weldaad zijn voor huid en haar.
   
 • Aloë Vera levert 20 van de 22 bestaande aminozuren, en voorziet bovendien in 7 van de 8 aminozuren die niet door het lichaam zelf geproduceerd worden en dus enkel via de voeding kunnen worden opgenomen. Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïne (eiwitten)
   
 • Aloë Vera bevat twee soorten enzymen. Enzymen zijn stoffen die helpen bij het afbreken en verteren van voedsel.
Aloe Vera Drinking gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

De Aloe Vera Drinking Gel met aromatische perzik smaak en 98,2% Aloe Vera

Met natuurlijk, fruitig-fris perzik aroma. Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en daarmee ook beter.
Aloe Vera is een energiedrank. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Daardoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieën worden verzwakt.

- See more at: http://www.schoonheids-winkel.nl/home/winkel/aloe-vera-drinking-gel-peach/#sthash.E8NfFuhA.dpuf

Aloë Vera drinking gel met perziksmaak.

Voor wie het liever fruitig heeft is er de Aloë Vera drinking gel met perzik. 98,2% zuivere Aloë Vera bladgel met natuurlijk perzikaroma. De LR Aloë Vera met perziksmaak bevat geen enkele soort van suikers. Hierdoor is hij zeer geschikt voor diabetici. Voor diabetici is het zeer belangrijk om de dagelijkse hoeveelheid suikers zo laag mogelijk te houden. Voor deze doelgroep heeft LR de Aloë Vera Drank met perzik aroma "Suiker Vrij" ontwikkeld. 

Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en daarmee ook beter. Aloe Vera is een energiedrank. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Daardoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieen worden verzwakt.

 • Gecontroleerde Instituut Fresenius kwaliteit
 • Hoogste zuiverheid
 • Vaste kwaliteitscontroles
 • Gecertificeerd met de IASC zegel
 • 100% zuivere bladgel van de Aloë Vera Barbadensis Miller
 • Uitstekende smaak
 • Uitsluitend in Duitsland geproduceerd
 • Zonder kleurstoffen

Aloe Vera drank online bestellen bij Aloe Vera Drank Kopen
Inschrijven nieuwsbrief Aloe Vera Drank Kopen - gratis tips en kortingen
Bewaren


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over